код: basilurkandy100
                    
                 
                        
           
                
                
                                
                
                
                     Чаї на плантаціях Канді вирощуються на висоті 600-1400 м. Збір проводиться в основному рано вранці. Оскільки це досить легка робота, виконують її зазвичай жінки. Для того, щоб виготовити 1 кг чаю, необхідно зібрати 4 кг листів. Чайні кущі вічнозелені, тому плантації виглядають яскраво і барвисто цілий рік. 
     Чай з плантацій Канді відрізняється приємною міцністю. Всупереч цьому в смаку присутня легка солодкість. Такий чай чудово підійде для ранкового чаювання, коли потрібно максимально зібрати думки та бути бадьорим і свіжим. Колір настою виходить бурштинового кольору. 
     Чай Канді чудово поєднується з молоком. В ароматі з'являється вершкова нотка, а смак набуває ніжну шовковистість. Цей чай підкорить вас своїм смаком з першого ковтка.
Для правильного заварювання чорного чаю, вам знадобиться 300-400 мл очищеної води температурою 90-95°C. 1 чайну ложку чаю заливаєте водою, даєте настоятися 3-5 хвилин і ароматний напій готовий. Насолоджуйтеся смаком якісного чаю!
                 
                
                    197,12 грн