Чай чорний Basilur Магічні фрукти Лимон і лайм 100 г

код: basilurlimon100 Чай чорний BasilurМагічні фруктиЛимон і лайм100 г

Производитель:  Шрі-Ланка

     Тропічний острів, спекотне сонце, та піщаний берег знову і знову розбивається чергова хвиля з теплих вод солоного океану. Запах бризу змішується з ніжним ароматом цитрусових квітів з вічнозеленого лимонного гаю, який знаходиться неподалік. Так хочеться сховатися від спеки під якою-небудь пальмою та освіжитися лимонадом або чорним чаєм, що тонізує. 
     А Ви знали, що цитрусові лимон і лайм дуже добре доповнюють один одного, а в поєднанні з чаєм Basilur створюють ідеальний смаковий букет і прекрасно втамовують спрагу? Так само ці фрукти користуються великою популярністю у всіх кухнях світу завдяки своєму надзвичайному смаку і корисності. Лимон і лайм - найближчі родичі, дуже схожі за смаком, але лимону властива кислинка, а лайм злегка гірчить. Колекція чаю Basilur "Чарівні фрукти" створена для любителів чаю з різноманітними фруктовими добавками. Чорний чай Basilur Лимон і Лайм з колекції Магічні фрукти - це цейлонський листовий чорний чай зі шматочками ананаса, пелюстками лимонної вербени, волошок і апельсина, ароматом лимона і лайма. Спробувавши цей чай одного разу, Ви назавжди будете зачаровані цим чарівним тропічним напоєм.        
     Оригінальна дизайнерська упаковка підкреслює преміум якість чаю Basilur. Коробка з картону з яскравим фруктовим принтом відмінно доповнить Вашу чайну колекцію і стане хорошим подарунком друзям та близьким людям!

264,67 грн

Количество:  

Купить
Есть вопросы по товару?
Вы можете задать нам вопрос(ы) с помощью этой формы.
Ваше имя:
Ваш e-mail:
Ответ прийдет на ваш почтовый ящик.
Пожалуйста, сформулируйте ваши вопросы: