Чай чорний Basilur Магічні фрукти Полуниця і ківі 100 г

код: basilurkivi100 Чай чорний BasilurМагічні фруктиПолуниця і ківі100 г

Производитель:  Шрі-Ланка

     Літо - це свято життя, це чудовий час поповнити свої вітамінні запаси! В кінці травня - початку червня, коли починають дозрівати перші ягоди соковитої полуниці, можна балувати себе різними смузі. Дуже популярний густий напій зі сполучення ківі та полуниці. Цей смузі просто джерело вітаміну С, це свіжість літнього смаку і тонус для нового дня. І якщо такий корисний коктейль можна приготувати тільки в ягідний сезон, то чаєм з солодким дуетом полуниці та ківі можна насолоджуватися круглий рік. 
     Чорний чай Basilur Полуниця та ківі з колекції Магічні фрукти - це цейлонський байховий крупнолистовий чай зі шматочками полуниці та ягодами Годжі, пелюстками синьої волошки, ароматом полуниці та ківі. Терпкість і кислинка ягід Годжі чудово поєднується зі смаком стиглої полуниці, квітковим і фруктовим ароматами та свіжістю чорного цейлонського чаю. Цей напій чудово освіжає, бадьорить і наповнює радісним відчуттям нескінченності теплих літніх днів. 
     Basilur Tea - передовий бренд з інноваційними технологіями, свіже віяння в укоріненій століттями культурі чаювання. Це бренд, що породжує преміальний продукт, який поєднує класичні сорти чаю та ексклюзивні чайні купажі з фруктовими, квітковими, ягідними смаками. Оригінальна дизайнерська упаковка підкреслює преміум якість чаю Basilur. Коробка з картону з яскравим фруктовим принтом відмінно доповнить Вашу чайну колекцію і стане хорошим подарунком друзям і близьким людям!

264,67 грн

Количество:  

Купить
Есть вопросы по товару?
Вы можете задать нам вопрос(ы) с помощью этой формы.
Ваше имя:
Ваш e-mail:
Ответ прийдет на ваш почтовый ящик.
Пожалуйста, сформулируйте ваши вопросы: