Чай чорний Basilur Магічні фрукти Малина і шипшина 100 г

код: basilmalina100 Чай чорний BasilurМагічні фруктиМалина і шипшина100 г

Производитель:  Шрі-Ланка

     Виїхати за місто або на лоно природи - це відмінний варіант відпочинку від міської суєти. Пікніки, вечірки з друзями та рідними допомагають зрозуміти, що ж є власне смислом нашого життя, - як можна частіше проводити час з тими, хто нам по-справжньому дорогий. В осінню пору в лісі можна провести цей час з користю і зробити стратегічний запас плодів шипшини, адже попереду довга зима. Як чудово потім готувати смачний фруктовий чай з шипшиною, а якщо додати до нього ягоди малини, отримаємо ідеальне поєднання дарів природи. 
     Чорний чай Basilur Малина і шипшина з колекції Магічні фрукти - це готове рішення корисного вітамінного напою. Чорний цейлонський листовий чай зі шматочками малини, папаї та шипшини, пелюстками календули та волошки чудово підходить для сімейного чаювання. Чайний настій зі злегка кислуватим фруктовим смаком і свіжими квітковими нотками гармонійно поєднується з медом, і захистить Вас від вірусів і переохолоджень. Ароматний, зігріваючий і незвичайний чай з плодами, нагодованими літнім сонцем, буде часто нагадувати про теплі днинки. 
     Basilur Tea - передовий бренд з інноваційними технологіями, свіже віяння в укоріненій століттями культурі чаювання. Це бренд, що породжує преміальний продукт, який поєднує класичні сорти чаю та ексклюзивні чайні купажі з фруктовими, квітковими, ягідними смаками. Оригінальна дизайнерська упаковка підкреслює преміум якість чаю Basilur. Коробка з картону з яскравим фруктовим принтом відмінно доповнить Вашу чайну колекцію і стане хорошим подарунком друзям і близьким людям!

264,67 грн

Количество:  

Купить
Есть вопросы по товару?
Вы можете задать нам вопрос(ы) с помощью этой формы.
Ваше имя:
Ваш e-mail:
Ответ прийдет на ваш почтовый ящик.
Пожалуйста, сформулируйте ваши вопросы: