Чай чорний Basilur Магічні фрукти Манго та ананас 100 г

код: basilmango100 Чай чорний BasilurМагічні фруктиМанго та ананас100 г

Производитель:  Шрі-Ланка

     Подорожуючи по різних куточках Землі, ми дивуємося безлічі екзотичних фруктів, які дуже різноманітні за своїм зовнішнім виглядом, формою і смаком. Гастрономічні відкриття можуть залишити найяскравіші враження про подорож. Якщо Ви відвідаєте Індію, Індонезію або Таїланд, обов'язково спробуйте манго, один з найзнаменитіших фруктів тропічних широт. Його солодка і соковита м'якоть помаранчевого кольору нагадує запах троянди, дині, абрикосові та цитрусові відтінки. Найсмачнішими ананасами Ви можете поласувати, опинившись на Філіппінах, в Бразилії, Таїланді та Китаї. Яскраво жовта м'якоть ананаса володіє вишуканим десертним кисло-солодким смаком і тонким ароматом. Завдяки компанії Basilur подорож по тропічних країнах можна зробити не виходячи з дому, насолоджуючись смачним екзотичним чаєм. 
     Чорний чай Basilur "Манго та ананас" з колекції "Магічні фрукти" - це цейлонський листовий чорний чай зі шматочками ананаса і манго, цедрою апельсина і пелюстками волошок. Чудове поєднання фруктів, вирощених в жарких країнах, і ніжний квітковий аромат створюють особливий настрій. Спробуйте екзотичне задоволення, куштуючи кожен ковток особливого цейлонського чаю. 
     Basilur Tea - передовий бренд з інноваційними технологіями, свіже віяння в укоріненій століттями культурі чаювання. Це бренд, що породжує преміальний продукт, який поєднує класичні сорти чаю та ексклюзивні чайні купажі з фруктовими, квітковими, ягідними смаками. Оригінальна дизайнерська упаковка підкреслює преміум-якість чаю Basilur. Коробка з картону з яскравим фруктовим принтом відмінно доповнить Вашу чайну колекцію і стане хорошим подарунком друзям та близьким людям!

264,67 грн

Количество:  

Купить
Есть вопросы по товару?
Вы можете задать нам вопрос(ы) с помощью этой формы.
Ваше имя:
Ваш e-mail:
Ответ прийдет на ваш почтовый ящик.
Пожалуйста, сформулируйте ваши вопросы: