Чай зелений Basilur Магічні фрукти Журавлина 100 г

код: basilurvolsh100 Чай зелений BasilurМагічні фрукти Журавлина100 г

Производитель:  Шрі-Ланка

Чай з ягодами це завжди смачно і незвично. Для цього зазвичай використовують полуницю, суницю, чорницю або обліпиху. Але журавлина несправедливо пішла на другий план. Ця ягода відрізняється яскравою кислинкою і багатим складом вітамінів. Кожна клітинка цієї ягоди наповнена користю і неперевершеним ароматом. Наші бабусі робити журавлинне варення, перетираючи її з цукром і лікували нас, коли хвороба псувала усі плани. 
     Чорний чай Basilur Магічні фрукти Журавлина - це особливий чай. Поєднання терпкості чорного цейлонського чаю преміум-класу з приємною кислинкою журавлини вразить вас своїм вибуховим ароматом і одночасно ніжністю. Заварюючи чай Ваш будинок наповниться затишком і теплом. Адже такий аромат не зможе залишитися непоміченим. 
     Колекція Чарівні фрукти зібрала найцікавіші поєднання чорного або зеленого чаю преміум-класу з фруктовими добавками та натуральними ароматизаторами. У цій колекції Ви точно зможете знайти чай, який стане вашим фаворитом! Цікаві дизайнерські рішення залізних і картонних упаковок роблять ці чаї чудовим подарунком. Такий презент буде оцінений належним чином!

263,68 грн

Количество:  

Купить
Есть вопросы по товару?
Вы можете задать нам вопрос(ы) с помощью этой формы.
Ваше имя:
Ваш e-mail:
Ответ прийдет на ваш почтовый ящик.
Пожалуйста, сформулируйте ваши вопросы: