Чай зелений Basilur Магічні фрукти Імбир і Апельсин 100 г

код: basilurginger100 Чай зелений BasilurМагічні фрукти Імбир і Апельсин100 г

Производитель:  Шрі-Ланка

     Що одночасно освіжає та зігріває? Звичайно імбир! Залежно від способу заварювання він допомагає в літню спеку або прекрасно зігріває в зимовий холод. Цей коренеплід має масу корисних властивостей. Він допомагає впоратися з підвищеним тиском, токсикозом і морською хворобою, зміцнює імунітет і лікує будь-які застуди, а також сприяє схудненню. Все це робить напої на основі імбиру не тільки смачними, а й корисними. 
     Зелений чай Basilur Магічні фрукти Імбир і Апельсин поєднує в собі кілька прекрасних смаків: терпкість і приємна трав'яна нота зеленого чаю, гострота імбиру і кисло-солодка нота апельсина. Все це разом створює неперевершеним тандем смаку та аромату. Кожна чашка такого напою подарує вам насолоду і спокій. 
     Заварювати цей чай можна, як класичним способом, так і у вигляді холодного що відсвіжує напою. Імбир і Апельсин наповнить Ваше літо незабутніми моментами! 
     Колекція Чарівні фрукти зібрала найцікавіші поєднання чорного або зеленого чаю преміум-класу з фруктовими добавками та натуральними ароматизаторами. У цій колекції Ви точно зможете знайти чай, який стане вашим фаворитом! Цікаві дизайнерські рішення залізних і картонних упаковок роблять ці чаї чудовим подарунком. Такий презент буде оцінений належним чином!

263,68 грн

Количество:  

Купить
Есть вопросы по товару?
Вы можете задать нам вопрос(ы) с помощью этой формы.
Ваше имя:
Ваш e-mail:
Ответ прийдет на ваш почтовый ящик.
Пожалуйста, сформулируйте ваши вопросы: