Чай зелений Basilur Магічні фрукти Абрикос і Маракуйя 100 г

код: basilapricot100 Чай зелений BasilurМагічні фрукти Абрикос і Маракуйя100 г

Производитель:  Шрі-Ланка

     Ви любите експерименти? Ось ми та ТМ Basilur - дуже! Щоразу ми з нетерпінням чекаємо, чим же в цей раз нас здивує цейлонський чай. Ось ніби все, що можна вже придумали: і змішували чорний і зелений чай, і поєднували непоєднуване на перший погляд, і цікаві натуральні ароматизатори додавали. А тут ... поєднання абрикоса, манго і маракуї! Уявіть цей божественний смак і аромат. 
     Зелений чай Basilur Абрикос і Маракуйя - це неперевершений дует цейлонського чаю преміум-класу з фруктами з абсолютно різних регіонів! Абрикос - медовий, ніжний і водночас яскравий фрукт. Ми знаємо його смак з дитинства і, напевно, кожен з нас навіть самостійно збирав його прямо з дерева. А манго і маракуйя - це заморські ласощі. Але який же у них смак! Стигле манго вважається найсмачнішим фруктом у всьому світі, до речі! А маракуйя досить своєрідна. Її ніжна текстура не у всіх в'яжеться з яскравим смаком. В поєднанні виходить щось, що варто спробувати кожному. Зелений чай Basilur Абрикос і Маракуйя точно не залишить вас байдужим! 
     Колекція Чарівні фрукти зібрала найцікавіші поєднання чорного або зеленого чаю преміум-класу з фруктовими добавками та натуральними ароматизаторами. У цій колекції ви точно зможете знайти чай, який стане вашим фаворитом! Цікаві дизайнерські рішення залізних і картонних упаковок роблять ці чаї чудовим подарунком. Такий презент буде оцінений належним чином!

263,68 грн

Количество:  

Купить
Есть вопросы по товару?
Вы можете задать нам вопрос(ы) с помощью этой формы.
Ваше имя:
Ваш e-mail:
Ответ прийдет на ваш почтовый ящик.
Пожалуйста, сформулируйте ваши вопросы: