Чай зелений Basilur Магічні фрукти Ананас і Апельсин 100 г

код: baspintappl100 Чай зелений BasilurМагічні фрукти Ананас і Апельсин100 г

Производитель:  Шрі-Ланка

     Літні чаї можна з упевненістю назвати позасезонним. Влітку його п'єш, щоб освіжиться, восени - тому що смачно, взимку - щоб згадати літо, а навесні - насолоджуєшся смаком скорого тепла. Такий чай завжди буде радувати своєю неперевершеною легкістю і свіжістю. 
     Саме до таких чаїв можна віднести зелений чай ТМ Basilur Ананас і Апельсин. Поєднання легкої терпкості класичного зеленого цейлонського чаю з кислинкою апельсина і свіжістю ананаса вражає. Кожен ковток напою подарує вам приємне відчуття насолоди. Насолоди літом і теплом, даною хвилиною спокою або приємною бесідою за чашкою чаю. 
     Пити Ананас і Апельсин можна як в гарячому, так і в холодному вигляді. Коли ви заварюєте його, як класичний чай, напій подарує вам спокій і невимушеність. Але тільки варто додати льоду і м'яти, як він перетворюється в запальний та освіжаючий безалкогольний коктейль! Їм приємно насолодитися вдома в компанії сім'ї, а також на вечірці біля басейну з друзями під гучну музику! 
     Колекція Чарівні фрукти зібрала найцікавіші поєднання чорного або зеленого чаю преміум-класу з фруктовими добавками та натуральними ароматизаторами. У цій колекції ви точно зможете знайти чай, який стане вашим фаворитом! Цікаві дизайнерські рішення залізних і картонних упаковок роблять ці чаї чудовим подарунком. Такий презент буде оцінений належним чином!

263,68 грн

Количество:  

Купить
Есть вопросы по товару?
Вы можете задать нам вопрос(ы) с помощью этой формы.
Ваше имя:
Ваш e-mail:
Ответ прийдет на ваш почтовый ящик.
Пожалуйста, сформулируйте ваши вопросы: