Чай білий Basilur Китайська колекція Білий чай 100 г

код: basilurwhite100 Чай білий BasilurКитайська колекціяБілий чай100 г

Производитель:  Шрі-Ланка

     Що ви чути про білий чай? Напевно, те що він один з найдорожчих. А знаєте чому? Білий чай складається з маленьких листочків, які не розпустилися - тіпси. Внаслідок того, що вони покриті білим ворсом заварка буде світла. Також білий чай майже не ферментується, саме із-за цього вміст антиоксидантів в ньому набагато вище, ніж в зеленому, наприклад. У стародавні часи цей напій могли собі дозволити тільки дуже багаті люди. Зараз же у вас є унікальна можливість спробувати його у себе вдома. 
     Білий чай ТМ Basilur - розкішне поєднання квіткового аромату і ніжного смаку. Настій виходить солом'яно-жовтого кольору, а танець маленьких чаїнок приємно урізноманітнить ваше чаювання. Одна з особливостей цього напою в тому, що його можна заварювати до 5 разів. З кожним разом смак і аромат буде відкривати нові нотки, і ви зможете взяти всю користь з кожної чаїнки. 
     Китайська колекція зібрала найпопулярніші сорти чаю. Ці чаї випущені спеціально для вас, якщо ви давно хотіли спробувати китайський чай, але не знали де взяти справжній і якісний. Завдяки оригінальній упаковці кожен з них стане відмінним подарунком рідним і близьким.

281,60 грн

Количество:  

Купить
Есть вопросы по товару?
Вы можете задать нам вопрос(ы) с помощью этой формы.
Ваше имя:
Ваш e-mail:
Ответ прийдет на ваш почтовый ящик.
Пожалуйста, сформулируйте ваши вопросы: