Чай зелений Basilur Букет Біле чарівництво металева банка 100 г

код: basilurbef100 Чай зелений Basilur Букет Біле чарівництвометалева банка100 г

Производитель:  Шрі-Ланка

    Чай в металевій банці - оригінальний та практичний подарунок! Чи замислювалися Ви в дитинстві про існування чарівництва? Тоді це здавалося абсолютно нормальним, магія була в усьому, а дитячі фантазії здавалися реальністю. У дорослому світі все, що відбувається навколо, здається, наповнене логікою і здоровим глуздом ... І все ж, якщо повірити в казку і додати в наше життя трішки магії? Магії від насолоди смаком зеленого чаю Basilur Біле чарівництво з колекції Букет. 
     Цей чай називають молочним улуном або оолонгом, він виготовлений за унікальною технологією. Чайний лист проходить часткову ферментацію, на відміну від зеленого, який не ферментується і відразу піддається сушінню, і облагороджується молочним ароматизатором. Чай "Біле чарівництво" здивує Вас незвичайним смаком пряженого молока і нагадає про дитячі фантазії. Також молочний оолонг надзвичайно корисний для здоров'я: позитивно впливає на обмінні та травні процеси, покращує роботу серця і стан кровоносних судин, піднімає настрій і зміцнює імунітет. 
     Витончено оформлена залізна скринька робить чай "Біле чарівництво" чудовим презентом до будь-якого свята. Всередині скриньки знаходиться чай в пакеті з фольги з zip-застібкою, що зберігає герметичність і не пропускає сонячне світло. Це є ідеальні умови для зберігання чаю.

440,32 грн

Количество:  

Купить
Есть вопросы по товару?
Вы можете задать нам вопрос(ы) с помощью этой формы.
Ваше имя:
Ваш e-mail:
Ответ прийдет на ваш почтовый ящик.
Пожалуйста, сформулируйте ваши вопросы: