Чай зелений Basilur Лист Цейлону Раделла металева банка 100 г

код: baslistceylonafe Чай зелений BasilurЛист Цейлону Раделламеталева банка100 г

Производитель:  Шрі-Ланка

    Чай в металевій банці - оригінальний та практичний подарунок!
     
     Раделла - це класичний зелений цейлонський чай. Він вирощується в мальовничому районі острова Шрі-Ланка - Нувара Елія. Цю місцевість ще називають «містом світу». Чайні плантації знаходяться на висоті 1200 м. Саме там кліматичне середовище і склад ґрунтів ідеально підходять для вирощування якісного цейлонського чаю. Настій Раделли має світле забарвлення з легким зеленуватим відтінком. В ароматі відчуваються яскраві трав'янисто-квіткові нотки, а смаку властива легка гіркота і ледь помітна терпкість. Цей чай підкорить вас своєю ніжністю і витонченістю. 
     Зелений чай досить позитивно впливає на організм людини. Антиоксиданти, що входять до складу чайних листків, сприяють підвищенню імунітету і підняття настрою. 
     Дуже важливо правильно заварювати чай. Вода для приготування чайного настою повинна бути близько 90˚С. Беремо 1 чайну ложку чаю, заливаємо гарячою водою, об'ємом 300-400 мл, настоюємо 2-3 хвилини та Ваш улюблений напій готовий. При такому способі заварювання в зеленому чаї зберігаються всі корисні речовини. 
     Зелений чай також можна заварювати з молоком або лимоном, додавати цукор, але справжній смак чайного настою Ви зможете оцінити без добавок. Можливо, саме Раделла є Вашим ідеальним напоєм!

440,32 грн

Количество:  

Купить
Есть вопросы по товару?
Вы можете задать нам вопрос(ы) с помощью этой формы.
Ваше имя:
Ваш e-mail:
Ответ прийдет на ваш почтовый ящик.
Пожалуйста, сформулируйте ваши вопросы: