Чай зелений Basilur Східна колекція Зелена долина металева банка 100 г

код: basilurzelenayfe Чай зелений BasilurСхідна колекціяЗелена долинаметалева банка100 г

Производитель:  Шрі-Ланка

    Чай в металевій банці - оригінальний та практичний подарунок!  


Цейлонські безкраї простори... Як хочеться рано вранці пройтися стежками вздовж мальовничих чайних плантацій Шрі-Ланки, збиваючи рясну росу з молодих пагонів справжніх райських кущів. Як хочеться опинитися в чайній долині, де народжується чудовий напій, яким захоплюються гурмани з будь-якого куточка Землі. 
     Заварюючи першу чашку зеленого чаю Basilur Зелена долина зі Східної колекції, Ви подумки опинитеся на зеленій горбистій долині, охопленій цейлонськими туманами та зігрітій теплими ласкавими променями сонця. Чай Зелена долина - це класичний зелений крупнолистовий чай без добавок і ароматизаторів. Квітковий, трав'яний аромат з легким цитрусовим відтінком зачарує Вас з першого ковтка. Якщо щодня пити зелений чай, то Ви зміцните імунітет і поліпшите стан свого здоров'я. Зелений чай багатий за своїм складом - це джерело вітамінів, антиоксидантів, рослинних білків, мікроелементів, алкалоїдів та інших корисних речовин! 
     Багата упаковка підкреслює преміум якість чаю Basilur. Банку в формі півмісяця з розкішним східним орнаментом відмінно доповнить Вашу чайну колекцію і стане ідеальним подарунком до будь-якої урочистої події!

418,56 грн

Количество:  

Купить
Есть вопросы по товару?
Вы можете задать нам вопрос(ы) с помощью этой формы.
Ваше имя:
Ваш e-mail:
Ответ прийдет на ваш почтовый ящик.
Пожалуйста, сформулируйте ваши вопросы: