код: prunes200
Сушити
сливи як спосіб зберегти їх надовго почали тисячі років тому. Достатня
інсоляція і тривалий і теплий період вегетації біля узбережжя обох Америк
сприяють тому, що плоди зберігають свою природну солодкість і насичений
характерний колір - навіть після сушіння.
Вересень
– час, коли починається збір найсмачнішої та ароматної сливи, ідеальної для
сушіння. Виробники докладають усіх зусиль, щоб зібрати якомога найкращі
фрукти, які, піддані дбайливому процесу сушіння, зберігають те, що у них є
найкраще: вітаміни та мінерали. Однак найважливішу роль відіграє спосіб
очищення сливи від кісточок, який гарантує соковитість сухофруктів. У
найякіснішого чорносливу кісточка видаляється одним проколом. Це дозволяє
зберегти цінну м’якоть, твердість свіжих слив і повну харчову цінність навіть
після сушіння. Завдяки цьому плоди чорносливу також зберігають овальну
однорідну форму. Сушені сливи – це скарб для нашого організму, адже
вітаміну А та клітковини в них у п’ять разів більше, ніж у свіжих фруктах.
211,21 грн