Что-то важное

01.04.23
Папір Maestro Standart+  переконлива якість    Папір Maestro Standart+ переконлива якість
  Без паперу не може працювати жодний офіс. Суми закупівлі паперу більші за інші канцтовари разом узяті. Тому не дивно, що хочеться зекономити на цих закупівлях. Дешевий папір заощаджує кошти? На перший погляд, так. Але за принципом «купив-забув» може не вийти. Наприклад, раптом погіршиться якість роздруківок, та й заправляти картриджі доведеться частіше. А потім минає небагато часу і крім частих застрягань паперу в принтерах-копірах треба ремонтувати ці апарати. 
      "А в чому ж справа?"-, Запитає секретар або бухгалтер якому доводиться все частіше оплачувати рахунки за ремонт техніки. «Було все добре, навіть рахунки на папір стали меншими. Де помилка у розрахунках, що робити?» 
З усією відповідальністю Київські канцтовари заявляють: 
                                        Купуйте перевірений якісний папір! 

"А як же ціна?" - хвилюється секретар чи бухгалтер. 
У Київських канцтоварах одні з найкращих цін на цей важливий видатковий офісний товар. Як то кажуть перевірте та переконайтеся. 
      "У вас на сайті є різний папір, який вибрати?" 
Весь наш папір перевірений на власних апаратах і також не викликає жодних питань наших постійних клієнтів. Але зараз хочемо розказати про Maestro Standart+ (Маєстро Стандарт плюс). Цей папір у нас у продажу вже 2 десятиліття. Його упаковка змінювалася, параметри покращувалися. І зараз біло-червона пачка з оригінальним малюнком підтверджує, що ми маємо справу з високоякісним багатофункціональним папером з високою білизною та іншими важливими для покупців характеристиками. 
      «А чи багато у паперу характеристик?» 
У паперу понад півтора десятки характеристик. Maestro Standart+ за багатьма параметрами краще ніж папір менш відомих марок-конкурентів. А ось ціна на Maestro Standart+ у Київських канцтоварах не вища ніж у багатьох паперів із найгіршими параметрами у інших продавців. 
Тому ми пропонуємо всім придбати Maestro Standart+ та переконатися у наших порадах.