Оплата та доставка

  Оплата замовленого товару здійснюється за безготівковим розрахунком. Доставка товару здійснюється на умовах передоплати. 
  Ми доставимо замовлення у Ваш офіс. Доставка здійснюється протягом 3-х робочих днів з моменту зарахування оплати на наш розрахунковий рахунок. Ми працюємо на загальній системі оподаткування, постачання замовлення супроводжується всіма необхідними документами. 
  Мінімальний обсяг замовлення для безкоштовної доставки у нашому інтернет-магазині для міст Київ, Житомир, Рівне 1500 гривень. При замовленні менше 1500 грн вартість доставки становить 100 гривень.
  Безкоштовна доставка виключно паперу А4 здійснюється при замовленні від 10-ти пачок. 
  По Україні доставка замовлень здійснюється за рахунок покупців спеціалізованими транспортними компаніями, наприклад Нова Пошта, Укрпошта та інши. Вартість доставки по тарифам перевізника. 
  Питання щодо кількості та асортименту поставленого товару приймаються протягом трьох днів з дня доставки (підтвердженням факту доставки є видаткова накладна з підписом та печаткою клієнта). 
   Замовлення не відправляються на тимчасово окуповані території, райони бойових дій, райони де тимчасово припинили роботу транспортні компанії.
  Питання обміну товарів належної якості вирішується згідно статті 9 Закону України «Про захист прав споживачів», а саме протягом чотирнадцяти днів. Обмін товару належної якості провадиться, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики.