Чай чорний Basilur Острів Особливий 25 пакетиків х 2 г

код: basilurblisl20 Чай чорний BasilurОстрів Особливий25 пакетиків х 2 г

Производитель:  Шрі-Ланка

      Чорний чай TM Basilur Особливий острів - це чорний чай преміум класу. Особливий острів - цейлонський дрібнолистовий чорний чай з маркуванням чайного листа BOPFSP і з додаванням типс (нирок). 
      Навіть в пакетиках використовується чай тільки найвищої якості. BOPFSP - чай ​​преміум класу з висівками. Смак пакетованого чаю дещо відрізнятиметься від листового, але в цілому максимально збережені його збадьорюючі властивості. Кожен пакетик цього чудового напою подарує вам заряд бадьорості та енергії. 
      Такий чай найкраще пити в першій половині дня разом з тостом або круасаном. Ви наповнитесь яскравим смаком чаю, зарядитесь бадьорістю і день пройде по вашому сценарію. Не забудьте пригостити партнерів чашкою ароматного напою. Справи будуть вирішуватися продуктивніше. 
      Всі, хто пробував Особливий острів відзначають, що саме такий чай пили на плантаціях острова Шрі-Ланка. Він несе в собі частинку цейлонського сонця. 
      Зручний формат чайних пакетиків дозволяє пити ваш улюблений чай всюди, де вам зручно. Такий чай ідеально доповнить домашню колекцію. А також стане чудовим подарунком. Насолоджуйтесь гарним, міцним чаєм!

119,04 грн

Количество:  

Купить
Есть вопросы по товару?
Вы можете задать нам вопрос(ы) с помощью этой формы.
Ваше имя:
Ваш e-mail:
Ответ прийдет на ваш почтовый ящик.
Пожалуйста, сформулируйте ваши вопросы: